Përveç fshehjes së produktit, ju gjithashtu mund t’i fshini plotësisht produktet e papërdorura duke i fshirë ato nga menuja e produktit tuaj.
Si të fshini produktet
1. Shkoni te Admin > Produktet dhe zgjidhni të gjitha produktet që dëshironi të fshini.
2. Klikoni Actionsdhe zgjidhniDelete products
Tregoni kujdes kur fshini një produkt, pasi nuk mund të rikuperohet pasi të fshihet.
