Mund ta mbyllësh dyqanin tënd përkohësisht. Klientët e tu nuk do të jenë në gjendje të shtojnë në shportë ose në arkë pasi të aktivizohet ky cilësim.
Si të krijoni një dyqan të mbyllur përkohësisht
Shko te Administratori > Cilësimet > Detajet e dyqanit dhe shko te seksioni “Zona e rrezikut”.
Aktivizo/aktivizo
Disable checkout. KlikoSave.
