Ndërprit/anulo planin e abonimit

Ju lutemi të ndërprisni planin tuaj përpara se të fshini dyqanin. Fshirja e dyqanit tuaj nuk do ta ulë automatikisht nivelin e planit tuaj.

Si të anuloni planin e abonimit

1. Shko te Administrator > Cilësimet > Organizata > Faturimi > Shko te zona  Billing dashboard dhe kliko Open.

2. Në panelin e faturimit, klikoni Cancel plan. Abonimi juaj do të ndërpritet sapo të përfundojë cikli aktual i faturimit.

Pyetje të shpeshta

Pse më faturohet ende pasi jam çregjistruar?
Ne ndalojmë pagesën për tarifën e abonimit të ardhshëm, por ju jeni ende të detyruar të paguani tarifën e abonimit e cila ka filluar tashmë. Për shembull, data e fillimit të abonimit tuaj është 1 Mars dhe ju e anuluat abonimin më 15 Mars. Meqenëse abonimi juaj i Marsit ka filluar tashmë dhe do të përfundojë në fund të Marsit, ju ende duhet të paguani tarifën e abonimit të Marsit. Nuk do të faturoheni më nga 1 Prilli e tutje.

Scroll to Top